Termeni si conditii

1. Introducere

Bine ați venit pe site-ul European Business Leaders (europeanbusinessleaders.ro), operat de TODOS IT SOLUTIONS SRL. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare a acestui site înainte de a începe să îl utilizați. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să fiți supus termenilor și condițiilor de mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

2. Informații despre operatorul site-ului

Site-ul europeanbusinessleaders.ro este operat de TODOS IT SOLUTIONS SRL, cu următoarele detalii de identificare:

 • Cod unic de identificare: 37985229
 • Număr înmatriculare: J40/12870/2017
 • EUID: ROONRC.J40/12870/2017
 • Data înființării: 2017
 • CAEN: 6201
 • Adresă: Municipiul București, Sector 2, Str. Radu De La Afumaţi, Nr.61, Corp B(C1), Biroul Nr. 2, Ap.1

3. Procesarea plăților

Site-ul europeanbusinessleaders.ro procesează plăți utilizând serviciul Stripe și acceptă carduri de credit emise de majoritatea băncilor. Pentru a efectua o plată, vă rugăm să completați următoarele detalii pentru facturare:

 • Prenume
 • Nume
 • Telefon
 • Adresă email
 • Adresă
 • Municipiu/localitate
 • Județ

4. Securitatea plăților

Toate plățile efectuate pe site-ul europeanbusinessleaders.ro sunt securizate prin intermediul serviciului Stripe, care utilizează cele mai avansate tehnologii de securitate pentru a proteja informațiile dvs. personale și financiare. TODOS IT SOLUTIONS SRL nu stochează informațiile referitoare la cardurile de credit ale utilizatorilor.

5. Drepturi de autor și proprietate intelectuală

Toate drepturile de autor și proprietate intelectuală asupra conținutului prezent pe site-ul europeanbusinessleaders.ro, inclusiv texte, imagini, grafice, logo-uri, videoclipuri, sunt deținute de TODOS IT SOLUTIONS SRL sau de titularii săi de drept. Este interzisă utilizarea, copierea sau distribuirea acestor materiale fără acordul scris al titularului drepturilor de autor.

6. Limitarea responsabilității

TODOS IT SOLUTIONS SRL depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea și actualitatea informațiilor prezentate pe site-ul europeanbusinessleaders.ro. Cu toate acestea, nu putem garanta faptul că informațiile sunt întotdeauna complete, precise sau actualizate. Utilizarea acestui site se face pe propria răspundere, iar TODOS IT SOLUTIONS SRL nu își asumă responsabilitatea pentru orice pierderi sau daune cauzate de utilizarea acestor informații. În plus, TODOS IT SOLUTIONS SRL nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice probleme de funcționare sau accesibilitate a site-ului, inclusiv pentru orice erori sau virusuri care pot afecta dispozitivele utilizatorilor.

7. Legile aplicabile și jurisdicția

Termenii și condițiile de utilizare a site-ului europeanbusinessleaders.ro sunt guvernate de legile din România. Orice litigiu care poate să apară în legătură cu utilizarea acestui site va fi supus jurisdicției instanțelor din România.

8. Modificarea termenilor și condițiilor

TODOS IT SOLUTIONS SRL își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile de utilizare a site-ului europeanbusinessleaders.ro în orice moment, fără notificare prealabilă. Prin utilizarea continuă a acestui site după modificarea termenilor și condițiilor, sunteți de acord să fiți supus noilor termeni și condiții.

9. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la termenii și condițiile de utilizare a site-ului europeanbusinessleaders.ro, vă rugăm să ne contactați la adresa de email support@europeanbusinessleaders.ro.