Politica de confidentialitate

Aceasta este politica de confidențialitate pentru site-ul europeanbusinessleaders.ro, operat de TODOS IT SOLUTIONS SRL. Respectăm confidențialitatea datelor dvs. personale și ne angajăm să protejăm informațiile pe care ni le furnizați în timp ce utilizați acest site. Această politică de confidențialitate explică cum colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Vă rugăm să citiți cu atenție această politică pentru a înțelege modul în care tratăm datele dvs. personale.

1. Informații colectate

În timp ce utilizați site-ul europeanbusinessleaders.ro, vă putem solicita să furnizați următoarele informații personale:

  • Nume și prenume
  • Adresă de email
  • Număr de telefon
  • Adresă de facturare
  • Informații de plată

2. Scopul colectării și utilizării informațiilor

Colectăm și utilizăm informațiile dvs. personale în principal pentru a vă oferi serviciile solicitate, inclusiv:

  • Procesarea plăților și facturarea serviciilor
  • Comunicarea cu dvs. și furnizarea de asistență clienți
  • Furnizarea de informații despre produsele și serviciile noastre
  • Personalizarea și îmbunătățirea experienței dvs. pe site-ul nostru
  • Respectarea obligațiilor legale și reglementărilor aplicabile

3. Păstrarea și protejarea informațiilor

TODOS IT SOLUTIONS SRL păstrează informațiile dvs. personale doar pentru perioada necesară îndeplinirii scopurilor menționate în această politică de confidențialitate, cu excepția cazului în care legea impune sau permite o perioadă de păstrare mai lungă. Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale prin implementarea măsurilor de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, divulgarea sau modificarea acestora.

4. Divulgarea informațiilor către terți

Nu vom dezvălui informațiile dvs. personale către terți în afara cazurilor în care este necesar pentru a furniza serviciile solicitate de dvs. sau în cazurile prevăzute de lege. În cazul în care este necesară divulgarea informațiilor dvs. personale către terți, ne asigurăm că aceștia respectă standardele de confidențialitate și securitate adecvate.

5. Drepturile dvs. privind datele personale

Conform GDPR, aveți dreptul de a solicita accesul la informațiile dvs. personale pe care le deținem, de a le rectifica sau șterge, de a vă opune sau restricționa prelucrarea acestora. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări suplimentare referitoare la politica de confidențialitate sau la datele dvs. personale, vă rugăm să ne contactați utilizând informațiile de contact de mai jos.

6. Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza această politică de confidențialitate în orice moment, în conformitate cu reglementările aplicabile. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină și vor intra în vigoare imediat după publicare. Vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări.

7. Contact

Pentru orice întrebări, solicitări sau nelămuriri referitoare la politica noastră de confidențialitate sau la modul în care prelucrăm datele dvs. personale, vă rugăm să ne contactați prin email la adresa privacy@europeanbusinessleaders.ro sau prin poștă la adresa TODOS IT SOLUTIONS SRL, Strada Exemplu nr. 123, București, România.

Vă mulțumim că ați citit politica noastră de confidențialitate.