Fundamentele Managementului

Next Gen Entrepreneurs: The European Business Leaders Summit

Joi, 13 iulie 2023 18:00 | Casa de Cultură a Studenților București

Povestim despre management și resurse umane, explorând rolul lor crucial în succesul unei afaceri și modalitățile de motivare a echipelor. Speakerii noștri de top vor oferi perspective inovatoare și vor împărtăși experiențele lor valoroase, cu date relevante și studii de caz. Beneficiați de oportunitatea de a vă îmbogăți cunoștințele și a vă dezvolta rețeaua de contacte.

Împreună, modelăm viitorul antreprenoriatului.

Conferința Next Gen Entrepreneurs: The European Business Leaders Summit

Zile
Ore
Minute
Secunde

Bine ai venit la ‘Next Gen Entrepreneurs: The European Business Leaders Summit‘ – conferința de antreprenoriat care îți va schimba perspectiva asupra afacerilor! Aici, vei avea ocazia să te întâlnești cu adevărații lideri de afaceri, să asculți poveștile lor de succes și să înveți din experiențele lor. Ai posibilitatea să descoperi cele mai recente tendințe și inovații din lumea afacerilor, de la strategii de marketing până la tehnologie și sustenabilitate. Nu doar atât, vei avei oportunitatea de a-ți construi legături oneste cu profesioniști din domeniul afacerilor.

Și nu uita, aceasta este o platformă unde ideile tale pot lua avânt. Este locul unde poți începe să îți pui în aplicare viziunea și să contribui la schimbarea lumii afacerilor din România.

Conferința este deschisă tuturor celor care sunt gata să îmbrățișeze provocarea și să ia parte la modelarea viitorului antreprenoriatului. Fii curajos, înscrie-te și descoperă un univers de oportunități care te așteaptă. Vino să afli mai multe!

Descoperă

Despre conferință

Participa acum la “Next Gen Entrepreneurs: The European Business Leaders Summit“, conferința care redefinește viitorul afacerilor. Conferința, cu tema centrală “Fundamentele Managementului“, îmbină teoria cu practica, oferindu-vă perspective inovatoare și inspirație pură în lumea afacerilor.

Participând la acest eveniment, veți fi martorii schimbărilor majore care modelează lumea afacerilor, veți descoperi strategiile eficiente de management și importanța resurselor umane pentru succesul unei companii. Veți putea interacționa cu profesioniști de top și academicieni renumiți, având ocazia să dezvoltați legături valoroase pentru viitor.

Unde?

Casa de Cultură a Studenților din București

Când?

13 iulie 2023
18:00 – 22:00

Speakerii noștri sunt lideri de afaceri și antreprenori de succes, care vor împărtăși experiențele lor valoroase, prezentând studii de caz reale. Vor fi abordate subiecte cheie, precum inovația în management, motivarea echipei și rolul leadershipului într-o lume în continuă schimbare.

La conferința noastră, învățarea nu se oprește la sfârșitul prezentărilor. Ne propunem să construim o comunitate de tineri antreprenori, printr-un cadru de networking eficient care să stimuleze colaborarea și schimbul de idei.

Participarea este gratuită și deschisă tuturor celor interesați de mediul de afaceri, de la studenți și tineri antreprenori până la lideri și manageri experimentați. Nu ratați această oportunitate unică de a vă dezvolta cunoștințele și abilitățile în domeniul afacerilor. Înscrieți-vă acum și luați parte la construirea viitorului afacerilor!

SPEAKERS

Marius

TODOS

Marius Todos, presedintele fundației European Business Leaders si fondator, este CEO la Todos & Company. El are o experiență de peste 17 ani în domeniul afacerilor, fiind implicat în diverse proiecte și inițiative antreprenoriale.  Absolvent al Universității din București, cu studii în inginerie în tehnologia informației și sociologie, marketing și comunicare. In prezent urmeza cursurile Facultatii de Drept si Management Essetials la Harvard Business School.

Cosmin

Cricleviți

Pragmatismul, dinamismul si capacitatea de efort susținut sunt caracteristicile reprezentative ale lui Cosmin determinându-l să fie mereu focusat pe rezultate și către performanță. Orientat spre concret, el consideră că implicarea într-un proiect sau activitate trebuie să fie totală și nu există loc pentru compromisuri care să afecteze rezultatul final.

Radu

Constantin

Radu Constantin este un antreprenor, artist și influencer de succes, care îmbină pasiunea pentru marketing, tehnologie și educație. A fondat cinci companii în domenii diferite: Creative Stories (agenție de marketing), Creative Production (casă de producție video), GrandSoft (agenție de tech și fine tech), Ravio (magazin online de home and deco) și GandesteDiferit.ro (platformă educațională). Este, de asemenea, actor și regizor, cu peste 2 milioane de urmăritori pe Youtube, Instagram și Tik Tok. Creează seriale, podcasturi și conținut educațional, având recordul în România pentru numărul consecutiv de intrări în trending cu un serial. Radu Constantin este un om creativ, ambițios și talentat, care își propune să inspire și să schimbe lumea în bine.

Cosmin

Răileanu

Cosmin Răileanu este CEO și fondator al vindem-ieftin.ro, o platformă online de consultanță și vânzare de materiale de construcții. El a lansat acest concept inovator în 2014, după ce și-a construit propria casă și a observat nevoia de a oferi clienților o alternativă mai avantajoasă față de comerțul tradițional. El livrează direct de la producător la client sau pe șantier, scutind costuri și timp. El are peste 15.000 de clienți și o cifră de afaceri de 10 milioane de euro

Florentina

Savu

Florentina Savu este o antreprenoare de succes în domeniul iluminatului cu LED-uri. A fondat Solar Watts, care a iluminat hoteluri, fabrici, mall-uri, poduri și autostrăzi în țară și în străinătate. Este PR Manager and Sales Coordinator Solar Watts, CEO Solar Watts Manufacturing, Vicepreședinte al Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin – Brăila și membră a Romanian Business Club. Are studii în comunicare, mass-media, publicitate, dezvoltare personală, vânzări și project management. A lucrat în Camera Deputaților, în domeniul bancar și într-un ONG. Este pasionată de cauze sociale și de voluntariat. Florentina Savu este un exemplu de femeie puternică, creativă și dedicată.

Andrei

Rădulescu

Andrei Rădulescu este fondatorul Twelve Romania, o companie care organizează evenimente memorabile, bazate pe satisfacția clienților. Andrei crede că „un client nemulțumit valorează mai mult decât 10 clienți mulțumiți” și că „cel mai important eveniment este întotdeauna cel care urmează”. Pasionat de ceea ce face, el vă invită să descoperiți viziunea sa în domeniul evenimentelor, unde zâmbetele participanților sunt cea mai mare recompensă.

Victor

Cosma

Cosma Victor, fondator al Horeca Event Consulting- agenție de organizare evenimente private și corporate.
Absolvent al Universității “1 Decembrie 1918”, Facultatea de Științe Economice din Alba Iulia, cu o experiență profesionala de peste 20 ani în Horeca.
Agenția activează în industria Horeca încă din 2016 prin furnizare de personal cu experiență, logistică, organizare, consultanta și planning evenimente în piața din București-Ilfov și împrejurimi. Cu un portofoliu de peste 2000 de evenimente organizate pana în prezent, Victor Cosma in calitate de CEO al Horeca Event Consulting a participat în colaborare directa cu MAE la organizarea Summit-ului NATO din noiembrie 2022 desfășurat la Palatul Parlamentului precum și la Summit-ul ITU în calitatea de colaborator si furnizor de servicii de organizare și catering eveniment.
Gestionează un portofoliu de aproximativ 450 de coordonatori, ospătari, barmani, bucătari și manipulanți cu sprijinul cărora peste 300 de proiecte anual devin evenimente de vis.

Roxana

Dadiloveanu

Roxana Dadiloveanu este People & Culture Manager la tbi bank de 5 ani. A intrat în domeniul bancar cu curiozitate și fascinație pentru dinamismul, cultura și digitalizarea industriei. Roxana crede în învățarea continuă și se dezvoltă constant pentru a contribui la succesul organizației și a se adapta la schimbări. Roxana creează un mediu de lucru inspirațional și promovează o cultură a învățării în tbi bank.

Teodora

Mețiu

Teodora Mețiu este un public speaker și trainer în public speaking, fondatoarea Laboratorului de Dicție din România și autoarea unui curs online de vorbire corectă. Are peste 10 ani de experiență în relații publice, comunicare de brand și strategie, coordonând proiecte în diverse domenii. A fost purtător de cuvânt la Ministerul Mediului, consilier de imagine la Parlamentul European, prezentatoare la Realitatea TV și a primit mai multe premii pentru activitatea sa. Acum oferă consultanță în dicție și comunicare pentru mediul politic și corporate.

Costin

Dendea

Costin Dendea este antreprenor in domeniul energiei, al telecomunicațiilor și domeniul IT cu o experiență de peste 10 ani in piața din Romania. Pe zona de energie, aduce expertiză în furnizare și distribuție energie electrica, alimentare, eficientizare energetica, PRAM, sisteme fotovoltaice, rețele de joasă și medie tensiune, proiectare și consultanță, prin compania Electrocoserv Industrial Energy.
Fiind administrator în mai multe companii din mai multe domenii are o vastă experiență în management, finanțe și vânzări ce dorește să le împărtășească împreună cu antreprenori la început de drum, pentru a construi un viitor mai bun. Cu pasiune pentru tehnologie, el explorează inclusiv securitatea cibernetică, situațiile geopolitice implicit tehnologiile militare ce considera că impactează major întreaga economie globală. Costin este un susținător al energiei regenerabile și se angajează să aducă în producție cât mai multă energie curată. Cu abilități de leadership și strategie, el contribuie la revoluția energiei regenerabile și la crearea unei lumi mai bune și mai curate. 

Te-ai întrebat vreodată?

Cate puncte de competenta are firma ta?

Care sunt punctele forte ale unui angajat?

Care este procesul corect de angajare?

Care sunt instrumentele departementului de HR pentru o recrutare corecta?

Care este specificul noilor generatii ca angajati?

Tu ai angaja un om ca tine?

Cand este momentul potrivit pentru a angaja primul om?

Care este cea mai mare minciună din recrutări?

Cum evitati efectele negative din transparentizarea salariilor?

Cum reactionati la cresterea tot mai mare a fluctuatiei de personal?

Dacă ești un antreprenor sau un manager care vrea să își dezvolte afacerea și să își crească performanța, atunci nu trebuie să ratezi conferința Next Gen Entrepreneurs: The European Business Leaders Summit. Aici, vei afla secretele managementului eficient și cum să îți alegi și să îți motivezi echipa potrivită.

Dar cum știi dacă ai o echipă de succes? Cum îți măsori competențele și punctele forte ale angajaților tăi? Cum îți stabilești procesul corect de angajare și ce instrumente folosești pentru o recrutare corectă? Cum te adaptezi la specificul noilor generații ca angajați și cum îi reții pe cei mai buni? Și mai ales, tu ai angaja un om ca tine?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care vei primi răspunsuri de la speakerii noștri, lideri de afaceri și antreprenori de succes, care vor împărtăși cu tine experiențele lor valoroase și sfaturile lor practice. Vei afla cum să eviți capcanele și minciunile din recrutări, cum să gestionezi transparentizarea salariilor și cum să reacționezi la fluctuația de personal.

De asemenea, vei avea ocazia să participi la sesiuni interactive de networking, unde vei putea discuta cu alți profesioniști din domeniul afacerilor și să îți extinzi rețeaua de contacte. Vei putea schimba idei, impresii și provocări cu cei care se confruntă cu aceleași probleme ca tine.

Nu rata această oportunitate unică de a învăța Fundamentele Managementului și de a-ți construi o echipă de succes. Înscrie-te acum la conferința Next Gen Entrepreneurs: The European Business Leaders Summit și fii parte din viitorul antreprenoriatului!

Agenda conferinței

Grăbește-te! Înscrie-te acum

Fii printre cei curajoși care încearcă să schimbe România prin antreprenoriat. Înscrie-te la conferința ‘Next Gen Entrepreneurs: The European Business Leaders Summit’ și fă primul pas spre a deveni un lider de afaceri inovator. Nu sta pe margine – fă parte din schimbare!

Zile
Ore
Minute
Secunde

Casa de Cultură a Studenților din București

Calea Plevnei 61, București 010236

Înscrierile s-au finalizat! Ne vedem pe 13 iulie! 🙂