Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
1
2
Taxa Participare – Camera Single

2.500,00 lei 1.990,00 lei

Taxa Participare – Loc in Camera Dubla (1 persoana)

2.310,00 lei 1.690,00 lei

✔ 2xMic Dejun, Coffee Break, 2xPrânz, 2xCină
✔ Degustare de vin profesională cu somelier
✔ Cazare 2 nopți + SPA
✔ Training-uri
✔ Premize pentru leadership și decizii pragmatice
✔ Instrumente care îți vor crește afacerea și îți vor aduce profit
✔ Managementul corect și eficient al resurselor financiare
✔ SOLUȚII PRACTICE, PRIETENOASE ȘI PROFITABILE DE MANAGEMENT
✔ Secretele Succesului în Vânzări
✔ Discurs motivațional (SPEAKER SURPRIZA)🙀
✔ Activități outdoor (concurs pe echipe cu premii)
✔ Goodie bag (cadouri personalizate)
✔ Materiale Foto-Video (şedință foto profesională)
✔ Foc de tabără
✔ Diplomă de participare

** Reducerea este activă până la 9 martie 2024.

Parteneri

todos-co
7ff06bb8-4063-499b-897b-c06baa1f5eeb
Adaptive-Management-Consulting
logo-2020

Vino la Spring Business Camp 2024 pentru o experiență transformatoare în lumea afacerilor! Între 15 și 17 martie, alătură-te liderilor și experților de top în management la LA VELLA Yachting Club, Dubova, într-o locație de vis la Cazanele Dunării. Avem pregătite pentru tine masterclass-uri inspiraționale cu speakeri de renume precum Cosmin Cricleviți, Marius Todos și Dan Preda, care îți vor împărtăși secretele succesului în management, strategie și contabilitate. Bucură-te de o combinație unică de învățare, networking, relaxare și wellness, toate într-un cadru exclusivist. Cu activități variate, de la degustări de vin la foc de tabără și concursuri outdoor, plus oportunitatea de a-ți construi și motiva echipa pentru succesul durabil, Spring Business Camp este evenimentul care te va propulsa la următorul nivel în cariera și afacerile tale. Rezervă-ți acum locul pentru a beneficia de ofertele Early Bird și pregătește-te să îți transformi viziunea asupra afacerii! 

Cosmin Cricleviti

Cosmin Cricleviti este o figură emblematică în lumea managementului și întreprinderii, având o carieră vastă și diversificată. A ocupat mai multe poziții de top, de la Plant Manager la Director General, trecând prin roluri esențiale ca Lean Manufacturing Manager, Director de Resurse Umane, Director de Producție, și Director de Strategie și Dezvoltare. Mai mult, a contribuit valoros ca Consultant Strategic și a fost membru sau președinte în diverse Consilii de Administrație. Experiența sa acoperă o gamă largă de sectoare, demonstrând o capacitate remarcabilă de a aduce îmbunătățiri semnificative și de a gestiona cu succes schimbări strategice. Abilitatea sa de a reconstrui și dezvolta organizații subliniază un leadership adaptabil și o viziune strategică profundă, făcându-l pe Cosmin Cricleviti un vorbitor deosebit de valoros pentru orice audiență interesată de managementul eficient și dezvoltarea organizațională.

Marius Todos

Marius Todos este un antreprenor și consultant de renume în domeniul fondurilor europene, cu o carieră managerială ce datează din 2006. Fondatorul firmei Todos & Company, el a adus companiei sale statutul de lider în consultanța pentru fonduri europene, datorită soluțiilor inovatoare și strategiilor eficiente pe care le propune. Marius este, de asemenea, un formator acreditat, cu multiple certificări europene care îi atestă expertiza și dedicarea. Investiția sa constantă în educație, incluzând programe la Harvard Business School, îl evidențiază ca un profesionist dedicat creșterii personale și împărtășirii cunoștințelor sale valoroase. Prezența sa ca speaker aduce o perspectivă unică și profundă asupra managementului și exploatarea oportunităților de finanțare europeană, fiind o sursă de inspirație pentru oricine caută să navigheze cu succes în lumea afacerilor.

Dan Preda

Dan Preda este un expert contabil și consultant fiscal judiciar cu peste 14 ani de experiență în domeniul financiar-contabil. Educația sa solidă, obținută la Colegiul Economic PS Aurelian și la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor de la Universitatea din Craiova, împreună cu o pasiune pentru IT, i-au permis să dezvolte abordări inovatoare în contabilitate. În ultimii 7 ani, Dan a pus bazele propriei companii, specializată în oferirea de soluții pentru gestionarea de la distanță a afacerilor online și accesul în timp real la informații contabile prin software avansat. Acreditat ca consultant fiscal judiciar din 2018, el s-a specializat în expertize pentru cazuri de evaziune fiscală, oferind servicii de înaltă calitate și fiind un model de succes în combinarea expertizei contabile cu tehnologia modernă. Participarea sa ca speaker este de neprețuit, oferind perspectiva unui profesionist care stăpânește echilibrul dintre tradiție și inovație în contabilitate.

Ce vom face in camp?

Masterclass-uri cu Experți în Management şi Vânzări

Învață de la lideri recunoscuți în domeniu, dobândind cunoștințe esențiale pentru gestionarea eficientă a echipei și a resurselor.

Optimizarea Performanței Organizaționale

Descoperă metodele și tacticiile testate pentru a maximiza eficiența și productivitatea în cadrul organizației tale.

Construirea, Instruirea și Motivarea Echipei Tale

Înțelege secretele unei echipe puternice și motivaționale și cum să inspirești și să dezvolți un colectiv de succes.

LA VELLA Yachting Club, Dubova in Cazanele Dunarii

Vă invităm la LA VELLA Yachting Club, Dubova, în perioada 15-17 martie, pentru Spring Business Camp 2024. Experți recunoscuți precum Cosmin Cricleviți, Marius Todos și Dan Preda vă vor dezvălui tehnici de management de ultimă oră și strategii de succes. Conectați-vă cu lideri de afaceri la evenimente de networking și bucurați-vă de o combinație perfectă de sesiuni educative și relaxare: cocktails la piscină, degustări de vin și activități outdoor captivante. Transformați-vă viziunea asupra succesului – rezervați-vă locul acum!

Hei, sunt locuri limitate! Nu sta prea mult pe gânduri!