NEXT GENERATION MANAGEMENT

De la idee la succes

25 NOIEMBRIE 2023 | HOTEL CARO, BUCUREȘTI

THE SPEAKERS

Damian
DRĂGHICI

Dani
OȚIL

Marius
TODOS

Teodora
MEȚIU

Alexandru
MANEA

Cosmin
CRICLEVIȚI

Cosmin
RĂILEANU

Marcel
VULPOI

Ștefan
OBREJA

Dan
PREDA

Dragoș
ANASTASIU

Otilia
PEȚU

Descoperă

Despre

Pe 25 Noiembrie 2023, la Hotel Caro din București, se va desfășura evenimentul “Next Generation Management – De la Idee la Succes”, un punct de întâlnire crucial pentru antreprenorii din România. Acesta oferă o platformă unică pentru a explora și înțelege dinamica managementului afacerilor într-o lume dominată de tehnologie și inovație digitală. Speakerii, experți recunoscuți în domeniul antreprenoriatului și managementului digital, vor furniza insight-uri valoroase, prezentându-și poveștile autentice de succes și eșecuri, oferind astfel o perspectivă profundă asupra realităților și provocărilor domeniului antreprenorial.

Unde?

Hotel Caro
București

Când?

25 Noiembrie
14:00

Participanții vor avea oportunitatea de a accesa informații exclusive, de a se conecta cu lideri și persoane cheie din mediul de afaceri și de a găsi inspirația necesară pentru a își îmbunătăți și crește propriile afaceri. Mai mult, se vor delecta cu povești autentice și sincerități rar întâlnite în astfel de medii. În această călătorie, fiecare poveste oferită va fi o lecție valoroasă, o radiografie a traseului antreprenorial, prezentată fără artificii sau cosmetizări.

Evenimentul se mândrește și cu trei panel-uri centrale, fiecare având un focus clar pe domenii critice pentru orice afacere modernă: management strategic, fiscalitate și resurse umane, și transformarea digitală. Aceste sesiuni vor permite interacțiuni profunde și discuții deschise între participanți și experții invitați, creând un mediu de învățare colaborativ. Fie că e vorba de înțelegerea complexităților legate de finanțe, dezvoltarea unei culturi organizaționale solide, sau navigarea prin provocările digitalizării, “Next Generation Management” este locul în care antreprenorii vor descoperi instrumentele și cunoștințele esențiale pentru a accelera spre succes.

Evenimentul "Next Generation Management - de la Idee la Succes" este organizat pentru a oferi antreprenorilor din România o oportunitate de a învăța și de a se dezvolta în domeniul managementului afacerilor în era digitală.

Descoperă secretele antreprenoriatului în era digitală direct de la experți de top! Evenimentul “Next Generation Management – de la Idee la Succes” este locul unde informațiile valoroase se intersectează cu inspirația și motivarea. Ascultă povești autentice de succes, învață de la cei mai buni și construiește relații puternice în comunitatea antreprenorială.

Acces la informații și cunoștințe de la experți din domeniu

Oportunitate de networking cu persoane cheie din mediul de afaceri

Inspirație și motivație pentru a face mai mult pentru tine și organizația ta

Povești de succes. Povești autentice

Speakerii confirmați pentru evenimentul “Next Generation Management – de la Idee la Succes” sunt experți în domeniul antreprenoriatului și managementului afacerilor în era digitală. 

Experiența lor le oferă o perspectivă unică asupra provocărilor și oportunităților din domeniul antreprenorial, iar informațiile și sfaturile lor pot fi extrem de valoroase pentru participanți.

Participanții învață de la antreprenori și poveștile lor, descoperind cum au reușit să transforme idei bune în idei foarte bune, cum au înfruntat eșecurile și cum au obținut succesul. Dar care este cheia succesului? Participanții și invitații vor avea ocazia să asculte nu doar o poveste de succes, ci o poveste autentică, sinceră și reală. Vorbitorii vor împărtăși informații și experiențe pe care nimeni nu le-a auzit până acum, fără a le cosmetiza sau exagera. Astfel, aceștia vor beneficia de o perspectivă unică și autentică asupra călătoriei lor antreprenoriale.

Agenda evenimentului

Discutăm temele importante

Fiecare panel va oferi participanților o ocazie unică de interacțiune. Nu doar că vor putea pune întrebări experților invitați, dar vor avea și șansa de a împărtăși experiențe și perspective cu colegii lor. Aceasta creează un mediu de învățare colaborativ și interactiv.

Participarea la aceste panel-uri nu este doar informativă, ci și extrem de valoroasă. Antreprenorii pot beneficia de îmbunătățirea competențelor lor în domeniile managementului, fiscalității și digitalizării. În plus, panelurile oferă o platformă pentru networking, permitând construirea de relații cu alți profesioniști din domeniu.

Panel Management

Panelul de management se va concentra pe dezvoltarea strategică a afacerilor. Participanții vor învăța cum să își stabilească obiectivele de afaceri, să evalueze mediul în care operează și să creeze strategii potrivite pentru a le atinge. De asemenea, un subiect central al discuției va fi folosirea tehnologiei și a datelor pentru a îmbunătăți eficiența operațională. Aici, tehnologia digitală joacă un rol cheie, oferind soluții pentru automatizarea sarcinilor, optimizarea fluxului de lucru și reducerea costurilor.

Panel fiscalitate și resurse umane

Acest panel abordează două domenii esențiale pentru orice afacere: finanțele și resursele umane. Antreprenorii vor înțelege cum să gestioneze eficient resursele financiare, de la planificarea bugetară la monitorizarea cheltuielilor și gestionarea riscurilor. În plus, respectarea reglementărilor va fi un subiect central de discuție, oferind antreprenorilor sfaturi privind conformitatea. Panelul se va extinde și asupra resurselor umane, discutând despre alegerea și dezvoltarea angajaților, crearea unei culturi organizaționale puternice și menținerea motivării echipei.

Panel digital transformation

În era tehnologiei, transformarea digitală este esențială pentru succesul afacerilor. Acest panel va aborda modul în care companiile pot adopta o abordare strategică a digitalizării. Participanții vor învăța să își stabilească obiectivele de digitalizare, să elaboreze un plan de implementare și să evalueze progresul făcut. Mai mult, discuția se va concentra pe cum să utilizeze tehnologia pentru a îmbunătăți atât produsele și serviciile, cât și experiența clienților, făcând afacerea mai atrăgătoare și convenabilă pentru aceștia.

25 NOIEMBRIE 2023 | HOTEL CARO, BUCUREȘTI

Descoperă secretele managementului în era digitală, îmbinând teoria cu poveștile autentice de succes!

Vrei să devii un antreprenor de succes în era digitală? Atunci nu rata evenimentul “Next Generation Management – de la Idee la Succes”, care va avea loc pe 25 noiembrie 2023, la Hotel Caro din București.

În cadrul evenimentului European Business Leaders, vei avea ocazia să înveți de la experți de top în antreprenoriat și management digital, să te conectezi cu alți antreprenori și să găsești soluții pentru provocările tale de business. Rezervă-ți locul acum și construiește-ți viitorul de succes!

Hotel Caro, București

Str. Barbu Văcărescu 164A, București 020285